Blog

TREND: EYECATCHING BLOEMENPRINTS

30 maart 2018

Dé trend voor deze zomer? Bloemen! En dan vooral van groots formaat en in bold kleuren. Wij selecteerden speciaal voor jou de musthave items van dit modeseizoen en tippen je de meest stylish combinaties.

Bij Expresso houden we zo van deze trend dat we er een totale collectie omheen hebben ontworpen. Thema In Bloom zit boordevol prachtige items die jouw look letterlijk in bloei zetten.

Wij selecteerden voor jou de leukste items met bloemenprints uit onze zomercollectie.

All-over bloemen

Bloemen details

Geborduurde bloemen

How to wear

Zo’n sprekende bloemenprint maakt van je look direct een opvallend plaatje. Er zijn verschillende manieren waarop je deze bloemenprints kunt combineren, waarmee je stijlvol voor de dag komt. De makkelijkste manier is je bloemenitem afstylen met een effen kledingstuk, zoals een lichtblauwe jeans onder een lange top met bloemenprint. Een andere mooie optie is gecombineerd met een colour block top in matching kleuren.

Durf je een wat meer uitgesproken look? Ga dan voor bloemen op bloemen. Dat kan een top en palazzo pants in dezelfde bloemenprint zijn of items in twee totaal verschillende bloemendessins. Zolang je zorgt dat beide items hetzelfde kleurenpallet hebben, maar wel een duidelijke andere stijl, zit je altijd goed. Ook helemaal on trend: bloemen samen met strepen, stippen of ruiten!

Shop de looks met bloemenprints