Acties & Events

Actie | Shop & win een summer make-over tussen 20 en 23 april

19 april 2017

ENJOY YOUR SUMMER SHOPPING
Kom tussen donderdag 20 en zondag 23 april naar jouw favoriete Expresso Store en shop de mooiste eyecatchers voor die fijne zomerdagen. Bij aankoop ontvang je €15 shoptegoed voor je volgende aankoop. De feestelijke bubbels staan alvast voor je klaar!

WIN EEN COMPLETE SUMMER MAKE-OVER
Bij aankoop in de Expresso Store, de Bijenkorf shops en op www.expresso.nl maak je kans op één van de 3 summer make-overs ter waarde van €500. Bovendien komt onze persoonlijke Expresso stylist bij jou aan huis. Met haar creatieve blik en fantastisch gevoel voor de laatste fashion trends maakt zij elke dag vrouwen mooier. Samen gaan jullie door je garderobe om deze klaar te maken voor die heerlijke zomerdagen. Je ontvangt een complete Expresso outfit ter waarde van €250, helemaal aangepast aan jouw stijl en modewensen. Lucky you!

HOE MAAK IK KANS?

  1. Doe een aankoop in jouw favoriete Expresso store of online tussen donderdag 20 en zondag 23 april
  2. Bij aankoop in de Expresso store ontvang je een voucher waarop je jouw gegevens kan achterlaten om deel te nemen aan de actie. Doe je jouw aankoop online? Vul dan na betaling het formulier in om kans te maken op één van de summer make-overs
  3. De winnaressen worden uiterlijk donderdag 4 mei bekend gemaakt en ontvangen persoonlijk bericht

Veel shopplezier!

Lees hier de volledige actievoorwaarden.