Acties & Events

ACTIE | SHOW & SHARE HEB JIJ GEWONNEN?

3 oktober 2019

Droom jij over een nieuwe zakelijke look en heb je meegedaan aan de Show & Share your business moments actie? Kijk dan snel of je hebt gewonnen. Heb je niet meegedaan? Ook dan is deze blog leuk om te lezen om inspiratie op te doen voor jouw business look. Daarnaast gaan we rond de feestdagen weer een nieuwe Show & Share actie doen, dus kijk hier hoe je het zou kunnen aanpakken!

DE WINNAARS VAN DE SHOW & SHARE YOUR BUSINESS MOMENTS ACTIE ZIJN BEKEND

Wat draag je naar je werk? Het kan elke keer weer een uitdaging zijn. Vandaar dat we hebben besloten jullie op te roepen jullie leukste business looks te delen met ons en alle andere Expresso fans om zo elkaar te inspireren stijlvol je werkdag in te gaan. De inzendingen varieerden weer enorm, wat een leuk beeld geeft van hoe je jouw business look kunt stijlen.

ER KUNNEN ER MAAR 3 WINNEN

Wat zijn nou echt de allerleukste looks? We hebben gekeken naar creativiteit, originaliteit en de manier waarop je jouw persoonlijke @ work look gestyled hebt. Daaruit zijn de volgende 3 winnaressen naar voren gekomen:

Winnaar 1: Marianne Scholten

Winnaar 2: Tessa Luijben

Winnaar 3: Peggy Bernard

Inspiratie nodig voor onze volgende Show & Share actie? Volg ons dan op Instagram en kijk op #expressofashion op Facebook en Instagram voor de leukste looks. We bedanken iedereen voor zijn deelname en feliciteren de winnaars met hun gewonnen business look!

Ook een business look shoppen? Ontdek hier de business looks.