Acties & Events

ACTIE | HEB JIJ EEN WINTER MAKE-OVER GEWONNEN?

15 november 2017

De 3 winnaressen van de winter make-overs zijn bekend. Expresso wenst mevrouw J. Essers, mevrouw M. Jonkhoff en mevrouw J. van der Spek veel plezier toe met hun gloednieuwe winterse look en persoonlijk stylingadvies van onze Expresso styliste aan huis!

SHOW SOME COURAGE MET JE NIEUWE LOOK 
Benieuwd welke look mevrouw J. Essersmevrouw M. Jonkhoff en mevrouw J. van der Spek zullen kiezen? Als wij hadden gewonnen, dan wisten we het wel. Deze winter draait het namelijk allemaal om het tonen van lef. Blow up prints, grafische dessins en kleuren als flashy feminine red geven jou deze winter een krachtige uitstraling. Show some courage! 

Shop nu jouw favoriete winter look met €15 korting in je favoriete Expresso Store of online. 

PERSONAL STYLING SERVICE
Niet gewonnen? Niet getreurd, wij hebben speciaal voor jou de Personal Styling Experience in het leven geroepen. Ervaar het gemak van een personal stylist die samen met jou op zoek gaat naar jouw perfecte looks. Onder het genot van drinks & bites krijg je persoonlijk stijladvies in één van onze Expresso Stores en shop je moeiteloos in één keer je winter wishlist bij elkaar. Deze experience is geschikt voor iedereen die toe is aan een volledige garderobe update! 

Meer weten? Bel of mail nu voor een vrijblijvende afspraak met onze stylist. Deze service is enkel beschikbaar in de Expresso Stores in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Bosch.

M: + 31 6 11 62 38 92 
E: styling@expressofashion.com