Blog

Stylingtip | Party time!

15 december 2015

De feestdagen staan weer voor de deur. Kerst, werkborrels en etentjes met familie en vrienden vullen langzaam onze agenda’s. Een beetje kledinginspiratie kan dan geen kwaad, dachten wij. Drie toonaangevende Expresso-medewerkers laten zien wat hun favoriete stijl voor dit feestseizoen is en welke key items hun look compleet maken.

Savana Rijneveldshoek - marketing coördinator:
“Ik ga tijdens het party seizoen altijd voor een super vrouwelijke en stijlvolle look en het mag best een tikje sexy. Ik vind het leuk om nu meer uit te pakken dan normaal, ook al heb ik geen super feestelijk event op de planning staan. Ik vind het al heel leuk om voor het familie kerstdiner echt goed mijn best te doen, al zit ik dan bij wijze van spreken als enige in een glitterjurkje en hoge hakken!
Mijn feestdagen staan in het teken van familie en vrienden; lekker gezellig eten met elkaar in een huiselijke sfeer. Uiteraard probeer ik elke keer een andere outfit te hebben. Je kiest vaak al snel voor klassiek zwart, maar ik ga tijdens de feestdagen graag voor spannende glitters of een mooie accentkleur zoals jurk Lex in bordeauxrood.
Mijn andere key-items zijn hoge pumps, kokerrok Npuka en een mooi getailleerd colbert die overal overheen kan, zoals Nance. Ik houd het wel altijd bij één mooie eyecatcher, zodat het niet over-de-top wordt. Subtiel is mijn toverwoord.”

Anita Oomen - rayon manager:

“Kerst is voor mij altijd een periode van vele borrels, etentjes en feestjes, dus niet alleen de twee kerstdagen. We worden ieder jaar door het werk van mijn man een weekend uitgenodigd in een Europesche stad. Dit jaar staat Kopenhagen op het programma.
Tijdens al deze borrels en etentjes zijn culotte Robbie - helemaal hot dit seizoen - gecombineerd met de top Rubia uit de Café Noir collectie voor mij de key items. Lekker stoer, comfortabel, maar toch vrouwelijk. Omdat ik zelf ook wel veel in de keuken sta ga ik voor praktisch. Het zou ook zomaar een leuk jurkje kunnen zijn, maar dan met sneakers, of een leuk veterschoentje eronder.
Mijn kleuren voor het partyseizoen zijn zwart, blauw en goud. Ik denk bij iedere gelegenheid ruim van tevoren na over wat ik zal aantrekken. Ik vind het heerlijk er extra aandacht aan te besteden. Ik vind wel dat iedereen moet doen waar hij, of zij zich lekker bij voelt, dus wil mijn familie aanschuiven in een spijkerbroek met het kerstdiner vind ik dat prima!”

Daniëlle van Dongen - sales manager:

“Ik heb geen big parties op de agenda staan, maar wel een gezellig kerstdiner met de familie waar iedereen zich feestelijk aankleedt en mooi maakt! Nieuwjaar staat nog open, maar ook die avond zal met vrienden of familie zijn.
Ik kom uit een Italiaanse familie waarin altijd veel aandacht besteed wordt aan het uiterlijk. Maar waar er ook goed wordt gekeken naar wat er bij je past. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen stijl en persoonlijkheid. Iets wat ik altijd aanhoud - geleerd van mijn moeder - is ‘less is more’ en gebruik de juiste accessoires, zoals bijzondere sieraden, een goede tas en mooie schoenen.
Mijn stijl is vrouwelijk, maar wel stoer. Voor het familiediner ga ik voor een wijde zwarte pantalon, zoals broek Robijn, met daarop topRex. Met als finishing touch zo’n mooie oorbel van Wouters & Hendrix (mijn favoriete merk) en hoge pumps met studs. Met Nieuwjaar trek ik jurkje Pelle aan met mijn stoere bikerjasje en laarsjes met hoge hak. Dat ook weer afgestyled met mooie oorbellen.”

 

 

LABELS: