Blog

HOW TO WEAR | STYLE YOUR BUSINESS LOOK

27 november 2017

Yes! We hebben weer een aantal nieuwe opties om jouw business look leuker te maken. Kickstart de dag in eeen business suit, opgebouwd uit een blazer met bijpassende pantalon of rok en treed de ontspanning van de avond tegemoet in een relaxed sweat pak met een oversized feel.

Of draai het om en begin de dag in een heerlijke sweat die je ‘s avonds verruilt voor een business as usual uitstraling als je later op de avond naar een werkmeeting gaat.

Ook leuk! Gooi je suitable loungewear en grey melange suits moeiteloos bij elkaar voor een casual chic effect around the clock. Business as usual met een twist is het resultaat.

 

Het traditionele pak vormt het uitgangspunt voor deze collectie. Met een goed grijs basis colbert kun je alle kanten op. Draag het los of vast op een wijde broek die hoog in de taille valt of een taps toelopend exemplaar.

Toch liever een rok? Ga dan voor de high waist kokerrok met sportief streep-detail. Al deze items matchen met elkaar, omdat ze uitgevoerd zijn in dezelfde stof.

 

Grey melange suits

Expresso brengt de suit nieuwe stijl. Uitgevoerd in een mooie grijsmelange was combineren nog nooit zo makkelijk. Warm greys en cool greys. Wie het pak past, trekt het aan.

Business met een twist

Combineer business met sporty items voor een speelse twist in je look.

 

New silhouettes & special shirts

Speel met je silhouet en ga voor een look met bijzondere details. Wat dacht je van een blouse met ballonshape mouwen? Of ga over de top met een mooie blouse met kant.

 

Business casual

Met een streepjes-shirt geef je je pantalon gemakkeljk een trendy upgrade.

 

Layer it up

Maak je business outfit compleet en kies voor een layering piece in fijn mesh. Deze top past bij elk item, van pantalon tot taillerok en komt ook goed tot zijn recht onder een shirt of blouse.

 

Loungewear

Lounge in stijl met deze gemakkelijke jersey styles. De loungewear is uitgevoerd in comfortabel sweatstof. Ritsen en flatlocks zorgen voor een stoer tintje.