Blog

FlowSports en Expresso Fashion bundelen krachten

17 oktober 2017

Danique Kerkdijk

Leoni Blokhuis, Danique Kerkdijk en Esther van Eijk

FlowSports en Expresso Fashion bundelen krachten

Vanaf heden is Expresso Fashion de officiële kledingpartner van FlowSports. Het Nederlands modemerk verbindt haar naam aan FlowSports en geeft de mogelijkheid om de kleding van personeel en speelsters te verzorgen bij speciale gelegenheden.

Leoni Blokhuis, eigenaar FlowSports: “Eigenlijk werken we al een tijdje samen. Vooral tijdens en na het EK nam de media aandacht enorm toe. Op die momenten konden we altijd een beroep doen op Expresso Fashion en zorgden zij dat we goed voor de camera verschenen. Dat we de samenwerking nu officieel beklinken, vind ik heel erg mooi.”

Ook Expresso Fashion is zeer enthousiast over de samenwerking.

Esther van Eijk, formule manager Expresso Fashion: “We zijn een Nederlands modemerk voor volwassen, vrouwelijke vrouwen. Onze interne slogan is ‘what separates the women from the girls’. Met deze samenwerking dragen we uit dat we trots zijn op de wilskracht, ambitie en eigenzinnigheid van vrouwen in het voetbal. Met onze looks, comfortabel, elegant en vrouwelijk, kunnen deze ‘pittige tantes’ hun eigen persoonlijkheid onderstrepen.”

Danique Kerkdijk ambassadeur Expresso Fashion 

Onderdeel van deze samenwerking is de persoonlijke samenwerking van Expresso en Danique Kerkdijk. De 21-jarige verdediger van Oranje en Bristol City wordt ambassadeur van het Nederlandse kledingmerk.

Kerkdijk heeft een bovengemiddelde interesse in fashion en specialiseert zich niet voor niets via haar studie daarin.

Kerkdijk: “Ik vind het super dat ik mij mag verbinden aan een merk als Expresso en dat we onze passie voor fashion op deze manier kunnen delen.”

De samenwerking gaat verder dan sponsoring van kleding. Danique gaat achter de schermen meekijken bij de ontwikkeling van nieuwe kledinglijnen en ook richting de buitenwereld zal het partnership geactiveerd worden.

Van Eijk: “Danique is een ambitieuze, veelbelovende dame die ondanks haar nog best jonge leeftijd al goed weet wat ze wil en uitdagingen niet uit de weg gaat. Ze past heel goed bij Expresso’s slogan: what separates the women from the girls. Wij geven haar de ruimte om de wereld van mode beter te leren kennen. En zij geeft ons de kans om ons op een speelse manier breed te presenteren.”

FlowSports en Expresso trekken de komende tijd nauw samen op om de samenwerking verder invulling te geven en voor beide partijen van nog meer waarde te laten zijn.