Blog

Editor's Pick | Rianne te Winkel

3 mei 2016

 

 

Wit canvas
Zomer. Wie houdt er niet van? De eerste zon op je huid, een frisse wind in de haren en wat gezonde buitenlucht. De zomer is het seizoen bij uitstek om naar buiten te komen. Letterlijk en figuurlijk. Om nieuwe horizonten te verkennen. “Het ideale moment om wat meer te experimenteren, nieuwe vormen en texturen te ontdekken. Die energieboost hoeft zich niet altijd in een uitbundig kleurenpalet te vertalen. Zwart en wit vormen een fantastisch canvas voor nieuwe fashion statements”, zegt Rianne te Winkel, Hoofd Styling bij Expresso.

Crispy white
“Wit is mijn favoriet voor deze zomer. Het straalt pure klasse uit. Verken volop nieuwe silhouetten en texturen om de rijkheid van stof en model te benadrukken. Ga dus voor zo’n very stylish flared broek deze zomer en combineer met een blouse met verfijnde kantapplicaties. Zo’n cluch met kantpatroon versterkt deze classy look. Style af met een zwarte riem om het geheel wat punch te geven.”

Sensational white
Zo’n volledig witte look is soms nog even wennen. Toch werd de catwalk voor Spring-Summer 2016 overspoeld door wit. Niet gek, want er is geen kleur die een zongebruinde huid beter doet stralen dan sensational white. Reserveer die witte outfit niet alleen voor een terras overdag maar ook voor een avondje uit. Rianne: “Ga voor stoer wit met een jeans, top en sneakers of voor romantisch wit in een rok, blouse met kantapplicatie en slippers. Combineer ook eens verschillende wittinten om wat meer power aan je look te geven.”

 

 

Black & white
Wit in combinatie met zwart geeft je outfit meteen een krachtige grafische push. In een zakelijke context is black & white een vaste waarde. Maar wist je dat je dit ook in een sporty outfit kunt laten zien? “Deze techno sweatpants zijn niet alleen mijn favoriet maar ook die van heel wat collega’s op het Expresso hoofdkantoor”, onthult Rianne. “De lichtgewicht broek zit niet alleen heerlijk, maar ziet er ook fantastisch uit. De stof kreukt immers niet en heeft een lichte shine waardoor hij een soort luxe uitstraling krijgt. Het witte biesje op de zijnaad is een speelse knipoog naar het witte thema. Wij combineren de technobroek hier met een zwart-wit top met zebraprint. Maar je kan hem net zo makkelijk zakelijk dragen met een oversized wit hemd en een strak gesneden zwarte blazer voor instant power play op de werkvloer. De stoere zwarte shopper met geperforeerde details maakt zo’n zwart-wit combo helemaal af”.

Bekijk hier alle editor's picks van Rianne te Winkel.

 

 

LABELS: