Acties & Events

ACTIE | DOE DUURZAAM | RUIL JE EXPRESSO ITEM IN VOOR 10% KORTING

15 januari 2020

INRUILACTIE 10% KORTING IN RUIL VOOR JE OUDE EXPRESSO ITEMS

In oktober hadden we een inruilactie tijdens de Week van de Duurzaamheid. Toen hebben we maar liefst 256 Expresso items een tweede kans kunnen geven. Omdat deze actie zo positief werd ontvangen, zetten we hem weer in en wel van 16 tot en met 22 januari. Deze dagen ontvang je in ruil voor je oude Expresso item in de Nederlandse Expresso Stores 10% korting op de nieuwe collectie.

Duik dus snel in je kast en bekijk welke Expresso items nog in goede staat zijn en ready voor een tweede leven. Gun jezelf iets nieuws voor deze goede daad en kom je eerste lente items shoppen met 10% korting. Doe online inspiratie op en vind een Expresso Store in de Nederland. We zien je snel!

Benieuwd naar de resultaten van de vorige actie? Kijk dan snel hier.

EXPRESSO EN DE FAIR WEAR FOUNDATION EN DUURZAAMHEID

Bij Expresso beperkt de inzet voor mens, dier en milieu zich niet tot de Dag van de Duurzaamheid. Op ons hoofdkantoor in Diemen werkt een team dagelijks om de bedrijfsvoering zo groen en eerlijk mogelijk te laten verlopen. Zo werken wij sinds 2004 samen met de Fair Wear Foundation en gebruiken we steeds meer duurzame materialen in onze collecties.

Lees hier alle actievoorwaarden en deelnemende Stores van de Doe Duurzaam inruilactie.