Acties & Events

ACTIE | 20% KORTING T/M 4 NOVEMBER 2019

22 oktober 2019

Zin om te shoppen? Dat komt goed uit want van 23 oktober tot en met 4 november shop jij bij de Inno’s in België en op www.expressofashion.be met maar liefst 20% korting.

Zoals je weet staat dit seizoen bij Expresso in het teken van in je kracht staan en statements maken. Wat shop jij dit seizoen? Ruim je kast op en bedenk wat je graag erbij zou willen hebben.

Voor elk moment en elke gelegenheid hebben we iets in de collectie: van feest tot werk en van momenten dat je wil shinen in opvallende prints en shiny materialen tot de ogenblikken waarop je je het best voelt in een basic outfit.
Natuurlijk hebben we ook gigantisch veel fijne kleren in het assortiment voor fijne uitstapjes met vrienden en daarnaast de beste kleren die heerlijk zitten voor behaaglijke momenten thuis.

Er komen steeds meer nieuwe items bij deze herfst en winter, dus goed om zo vaak mogelijk de website te checken of je te abonneren op de nieuwsbrief.

SHOP METEEN MET 20% KORTING

Doe online inspiratie op en shop online of kom langs bij een Inno om gelijk te weten dat jouw setje goed zit!

Deelnemende Inno’s:

INNO Antwerpen INNO Brugge INNO Bascule Brussel INNO Louiza Brussel INNO Nieuwstraat Brussel INNO Woluwe Brussel INNO Charleroi INNO Gent INNO Hasselt INNO Leuven INNO Liège INNO Mechelen INNO Namur INNO Oostende INNO Schoten INNO Waasland Sint-Niklaas

 

Bekijk hier de volledige actievoorwaarden. 

Let op: de korting geldt niet op NOOS-artikelen.