Blog

Artikelen 1 tot 11 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

In het teken van duurzaamheid en transparantie nemen wij je in deze blogpost mee in de productie van een van onze duurzamere artikelen in onze collectie: de Necola jeans. Ook stellen we je voor aan de mensen die deze jeans voor je maken.

Lees meer

Welke media je ook openslaat, slogans als ’50 is het nieuwe 40’ of ’40 is het nieuwe 30’ duiken overal op. Welke leeftijd je ook hebt, de wereld lijkt altijd aan je voeten te liggen. Elk levensjaar biedt nieuwe uitdagingen en kansen en biedt opnieuw de kans om bij te stellen wie je wilt worden. Iemand die dat deed, is Anouska Wink. Als voormalig model en presentatrice besloot ze rond haar 40’ste het roer om te gooien en andere veertigers te inspireren hetzelfde te doen met haar platform Fab40s.nl. Wij spraken haar over de omslag die ze tijdens haar 40’ies maakte.

Lees meer

Get the look: back to business

14 september 2017

Welke rol speelt jouw baan in je leven? Misschien is carrière het allerbelangrijkste voor je, misschien ben je op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé. Terwijl je jezelf helemaal geeft op het werk, is maar één ding belangrijk om effect te boeken: de juiste uitstraling. Welke combinaties kun je maken?

Lees meer

Trend: Focus op details

31 augustus 2017

Elk seizoen kent weer nieuwe trends. Dit seizoen staat in het teken van opvallen met details! 

Lees meer

Wat moet mee in de koffer? Laat je inspireren door onze stylist in de video.

Lees meer

Layer it up!

22 maart 2017

Benieuwd hoe onze stylist Esmeralda laagjes combineert? Bekijk hier de video!

Lees meer

Stoer en vrouwelijk. Dat is Daniëlle van Dongen ten voeten uit. Expresso’s ravissante sales manager deelt haar winter favourites exclusief met jou!

Lees meer

Geen volk dat meer fietst dan wij, Nederlanders. Dapper trotseren we weer en wind met ons stalen ros. Bij Expresso is dat niet anders. Whitney en Denise, twee collega’s bij Expresso, zijn fervente fietsers. Niet alleen stoer in het weekend, maar gewoon, elke dag op en af naar het werk. Knap vinden wij dat! 

Lees meer

Met een frisse blik en veel warmte vertalen we de nieuwste modetrends in een mooie en steeds duurzamere collectie. Voor de shoot van het najaarsthema À la Française waren we te gast bij de prachtige vintage meubelzaak Van Ons. Benieuwd hoe zij duurzaam wonen en leven?

Lees meer

Klein of groot, slank of met volle vormen. Vrouwen zijn er in allerlei soorten en maten en dat is geweldig! Ben jij je bewust van jouw figuur? Dan kun je hier je voordeel mee doen. Je kleden naar je figuur is slechts een richtlijn. Het belangrijkste is natuurlijk dat je je mooi en comfortabel voelt. Klaar om je garderobe op te frissen? Hier volgen een paar adviezen op maat. 

Lees meer

Crispy white, flared pants en grafische zebraprints. Expresso’s Hoofd Styling Rianne te Winkel deelt haar summer musthaves exclusief met jou. “De zomer staat voor ultieme vrijheid. Voor nieuwe wegen verkennen. Nieuwe combinaties uitproberen. Je kan natuurlijk een uitbundig colour statement maken. Maar ga deze zomer ook eens voor een uitgepuurde look in zwart-wit. Ontdek hoe dit eenvoudig kleurenpalet dankzij bijzondere texturen en combinaties toch spannende looks oplevert”.

Lees meer
LABELS:

Artikelen 1 tot 11 van 19 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2