Blog

Artikelen 1 tot 11 van 24 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Heb jij al iets uit onze business collectie? Vast wel, want al deze items zijn zowel modern als tijdloos en daarom elk seizoen opnieuw verkrijgbaar! Dit seizoen hebben we een aantal leuke combinaties voor je opgesteld zodat je het maximale uit je business look haalt deze lente.

Lees meer

Wat zijn de belangrijkste fashion trends van deze winter? Het draait deze winter allemaal om het tonen van moed. Het beste in jezelf naar boven halen op het gebied van stijl en comfort is erg belangrijk dit seizoen. Natuurlijk is er tegen het einde van het jaar ruimte om te shinen. Daag jij jezelf uit met deze 3 trends?

Lees meer

Met de feestdagen voor de deur is het weer tijd om eens goed uit te pakken met looks die net een beetje specialer zijn dan normaal. Maar, wat doe je met deze bijzondere items als de dagelijkse gang van zaken weer intreedt? Door items te kiezen die ook nog na de feestdagen draagbaar zijn, levert je investering in iets moois nog meer op. Ontdek snel hoe je je look voorziet van daily glam en ’s avonds vlot overgaat naar evening glitz.

Lees meer

Yes! We hebben weer een aantal nieuwe opties om jouw business look leuker te maken. Kickstart de dag in eeen business suit, opgebouwd uit een blazer met bijpassende pantalon of rok en treed de ontspanning van de avond tegemoet in een relaxed sweat pak met een oversized feel.

Lees meer

Vanaf heden is Expresso Fashion de officiële kledingpartner van FlowSports. Het Nederlands modemerk verbindt haar naam aan FlowSports en geeft de mogelijkheid om de kleding van personeel en speelsters te verzorgen bij speciale gelegenheden.

Lees meer

In het teken van duurzaamheid en transparantie nemen wij je in deze blogpost mee in de productie van een van onze duurzamere artikelen in onze collectie: de Necola jeans. Ook stellen we je voor aan de mensen die deze jeans voor je maken.

Lees meer

Welke media je ook openslaat, slogans als ’50 is het nieuwe 40’ of ’40 is het nieuwe 30’ duiken overal op. Welke leeftijd je ook hebt, de wereld lijkt altijd aan je voeten te liggen. Elk levensjaar biedt nieuwe uitdagingen en kansen en biedt opnieuw de kans om bij te stellen wie je wilt worden. Iemand die dat deed, is Anouska Wink. Als voormalig model en presentatrice besloot ze rond haar 40’ste het roer om te gooien en andere veertigers te inspireren hetzelfde te doen met haar platform Fab40s.nl. Wij spraken haar over de omslag die ze tijdens haar 40’ies maakte.

Lees meer

Get the look: back to business

14 september 2017

Welke rol speelt jouw baan in je leven? Misschien is carrière het allerbelangrijkste voor je, misschien ben je op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé. Terwijl je jezelf helemaal geeft op het werk, is maar één ding belangrijk om effect te boeken: de juiste uitstraling. Welke combinaties kun je maken?

Lees meer

Trend: Focus op details

31 augustus 2017

Elk seizoen kent weer nieuwe trends. Dit seizoen staat in het teken van opvallen met details! 

Lees meer

Wat moet mee in de koffer? Laat je inspireren door onze stylist in de video.

Lees meer

Layer it up!

22 maart 2017

Benieuwd hoe onze stylist Esmeralda laagjes combineert? Bekijk hier de video!

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 24 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3