Blog

Artikelen 1 tot 11 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

We zijn blij je te kunnen melden dat al onze Stores weer veilig zijn geopend. 

Lees meer
LABELS:

BOEK NU PERSOONLIJK STIJLADVIES OP AFSTAND

Onze Expresso Store Styliste staat klaar om jou telefonisch van stijladvies te voorzien!

Lees meer
LABELS:

We zijn blij te kunnen melden dat een aantal van onze stores weer is geopend. Dat betekent dat je nu kunt kiezen uit vier mogelijkheden om veilig te shoppen.

Lees meer
LABELS:

De volgende Expresso Stores openen hun deuren voor publiek: Arnhem, Delft, Den Bosch, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hilversum, Leeuwarden, Leidschendam, Lisse, Nieuwegein, Roermond, Rosada Outlet Roosendaal, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam centrum, Zoetermeer en Zwolle 

Lees meer
LABELS:

Op deze plek houden wij jullie op de hoogte van de meest actuele maatregelen die wij nemen om verspreiding van het coronavirus in onze winkels te voorkomen. Op basis van de ontwikkelingen en overheidsbesluiten worden de maatregelen regelmatig herzien.

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag Racha!

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag S&P!

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag Kaya!

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week! Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag J.Wong.

 

Lees meer

Het is Fashion Revolution Week!  Tijdens deze week wordt er aandacht gevraagd voor de arbeidsomstandigheden in kledingfabrieken. Om een gezicht te geven aan de makers van onze  kleding, stellen we onze productielocaties en haar werknemers graag aan je voor! Vandaag Danitex!

 

Lees meer

Ook Sabine van Smulweb draagt Expresso! Want koken doe je natuurlijk het liefst in stijl. Speciaal voor Expresso ontwikkelde ze een lekker recept. Dus, trek je Expresso outfit aan en maak een lekker stamppotje met de tips van Sabine.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4