Blog

Artikelen 1 tot 11 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ook Sabine van Smulweb draagt Expresso! Want koken doe je natuurlijk het liefst in stijl. Speciaal voor Expresso ontwikkelde ze een lekker recept. Dus, trek je Expresso outfit aan en maak een lekker stamppotje met de tips van Sabine.

Lees meer

Expresso doet  met zes andere modemerken in Nederland mee aan het Waste2Wear® | Ocean Plastic Project en presenteert dit najaar 10 bijzondere fashion items gemaakt van gerecycled polyester; RPET.

 

Lees meer

Sustainable in Style

18 mei 2018

Het was je misschien al opgevallen, we maken het sinds kort nog makkelijker voor je om sustainable te shoppen. Want vanaf nu staan alle sustainable items op één plek op onze website in de categorie: Sustainable in style. Maar wat betekent dit precies? In deze blog leggen we uit hoe jij het verschil kunt maken door duurzamer te shoppen.

Lees meer

Hoe leuk is het om te weten wie jouw kleding heeft gemaakt? We zouden er ons eigenlijk allemaal bewust van moeten zijn. Maar vaak trek je gewoon iets uit het rek, zonder een idee te hebben waar het vandaan komt.

Lees meer

Bij Expresso hebben we van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen een prioriteit gemaakt. Want, we vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat onze werknemers werken onder omstandigheden die zo goed mogelijk zijn! Daarom zetten we ons sinds jaar en dag in voor onze mensen in de fabrieken in het buitenland. Graag willen we je laten kennismaken met onze medewerkers op locatie die er alles aan doen de arbeidsomstandigheden te optimaliseren en erop toe te zien dat de afspraken die gemaakt zijn door de Fair Wear Foundation worden nageleefd.

Lees meer

Dé trend voor deze zomer? Bloemen! En dan vooral van groots formaat en in bold kleuren. Wij selecteerden speciaal voor jou de musthave items van dit modeseizoen en tippen je de meest stylish combinaties. 

Lees meer

Shop de trend: Artworks!

29 maart 2018

De trend van dit seizoen zijn toch wel kledingstukken met kunstwerkjes erop! Ben je benieuwd of dit iets voor jou is?

Lees meer

Heb jij al iets uit onze business collectie? Vast wel, want al deze items zijn zowel modern als tijdloos en daarom elk seizoen opnieuw verkrijgbaar! Dit seizoen hebben we een aantal leuke combinaties voor je opgesteld zodat je het maximale uit je business look haalt deze lente.

Lees meer

Wat zijn de belangrijkste fashion trends van deze winter? Het draait deze winter allemaal om het tonen van moed. Het beste in jezelf naar boven halen op het gebied van stijl en comfort is erg belangrijk dit seizoen. Natuurlijk is er tegen het einde van het jaar ruimte om te shinen. Daag jij jezelf uit met deze 3 trends?

Lees meer

Met de feestdagen voor de deur is het weer tijd om eens goed uit te pakken met looks die net een beetje specialer zijn dan normaal. Maar, wat doe je met deze bijzondere items als de dagelijkse gang van zaken weer intreedt? Door items te kiezen die ook nog na de feestdagen draagbaar zijn, levert je investering in iets moois nog meer op. Ontdek snel hoe je je look voorziet van daily glam en ’s avonds vlot overgaat naar evening glitz.

Lees meer

Yes! We hebben weer een aantal nieuwe opties om jouw business look leuker te maken. Kickstart de dag in eeen business suit, opgebouwd uit een blazer met bijpassende pantalon of rok en treed de ontspanning van de avond tegemoet in een relaxed sweat pak met een oversized feel.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 31 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3