Acties & Events

ACTIE | SHOW & SHARE HEB JIJ GEWONNEN?

2 januari 2020

Droom jij over een nieuwe lente look en heb je meegedaan aan de Show & Share your party moments actie? Kijk dan snel of je hebt gewonnen. Heb je niet meegedaan? Ook dan is deze blog leuk om te lezen om inspiratie op te doen voor jouw volgende party look!

DE WINNAARS VAN DE SHOW & SHARE YOUR PARTY MOMENTS ACTIE ZIJN BEKEND

Wat draag je naar een feestje? Het kan elke keer weer een uitdaging zijn. Vandaar dat we hebben besloten jullie op te roepen jullie leukste party looks te delen met ons en alle andere Expresso fans om zo elkaar te inspireren stijlvol te verschijnen op elk feest. De inzendingen varieerden weer enorm, wat een leuk beeld geeft van hoe je jouw party look kunt stijlen.

ER KAN ER MAAR 1 WINNEN

Wat zijn nou echt de allerleukste looks? We hebben gekeken naar creativiteit, originaliteit en de manier waarop je jouw persoonlijke party look gestyled hebt. Daaruit is de volgende winnares naar voren gekomen:

Winnares: Colinda van Guluck

INSPIRATIE VOOR JOUW PARTY LOOK

Inspiratie nodig voor jouw volgende feestje? Volg ons dan op Instagram en kijk op #expressofashion op Facebook en Instagram voor de leukste looks. We bedanken iedereen voor zijn deelname en feliciteren de winnares met haar gewonnen party look!

Ook een party look shoppen? Ontdek hier de party looks van Expresso: