Acties & Events

Artikelen 1 tot 11 van 52 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van 16 tot en met 22 januari ontvang je 10% korting op de nieuwe collectie in ruil voor je oude Expresso item. Je ingeleverde item krijgt een nieuw leven via Stichting Oekraïne. Je maakt er iemand anders blij mee plus je krijgt zelf een mooie korting op de nieuwe collectie die net in de Stores hangt.

Lees meer

Droom jij over een nieuwe lente look en heb je meegedaan aan de Show & Share your party moments actie? Kijk dan snel of je hebt gewonnen. Heb je niet meegedaan? Ook dan is deze blog leuk om te lezen om inspiratie op te doen voor jouw volgende party look!

Lees meer

Win jij een nieuwe lente look t.w.v. €250? Die kans bestaat als je meedoet met onze show & share your party moments actie. Deel jouw mooiste moment in Expresso met ons en de wereld en maak kans. Meedoen kan tot en met woensdag 1 januari en donderdag 2 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

Lees meer

The party season starts here! Met de nieuwe Selection is het een en al feest. Met shiny lurex kun je elk feest aan, of je nou kiest voor de Selection blouse of de Selection jurk. Beide zijn verkrijgbaar in twee kleuren en tot en met zondag 1 december met €20 korting.

Lees meer

Maak gebruik van de Crazy Days aanbieding en shop met 20% korting bij de Inno’s en op www.expressofashion.be van 23 oktober tot en met 4 november 2019.

Lees meer

Rondslingerende make-up is verleden tijd met de unieke Expresso make-up bag! Je krijgt dit must have item voor in je badkamer of in je tas als je op pad gaat cadeau bij aankoop vanaf €150. Van donderdag 3 t/m zondag 6 oktober claim je dit cadeau bij aankoop vanaf €150 als je online shopt of als je een aankoop doet bij de deelnemende verkooppunten.

Lees meer

Droom jij over een nieuwe zakelijke look en heb je meegedaan aan de Show & Share your business moments actie? Kijk dan snel of je hebt gewonnen. Heb je niet meegedaan? Ook dan is deze blog leuk om te lezen om inspiratie op te doen voor jouw business look. Daarnaast gaan we rond de feestdagen weer een nieuwe Show & Share actie doen, dus kijk hier hoe je het zou kunnen aanpakken!

Lees meer

Win jij een nieuwe business look? Die kans bestaat als je meedoet met onze allereerste show & share your office moments actie. Deel jouw mooiste moment in Expresso met ons en de wereld en maak kans. Meedoen kan tot en met dinsdag 1 oktober en donderdag 3 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Lees meer

Vanaf nu verkrijgbaar: de Expresso Selection. Shop nu de fabulous Expresso blousejurk met korting. Deze jurk is verkrijgbaar in 3 verschillende prints, welke kies jij? Ontdek de Selection nu.

Lees meer

Droom jij over een nieuwe look en heb je meegedaan aan de Show & Share your summer moments actie? Kijk dan snel of je €100 shoptegoed hebt gewonnen. Niet meegedaan? Doe dan inspiratie op voor de volgende winactie want in september komt er weer een leuke show & share actie aan.

Lees meer

Win jij €100 shoptegoed? Die kans bestaat als je meedoet met onze allereerste show & share actie. Deel jouw mooiste moment in Expresso met ons en de wereld en maak kans. Meedoen kan tot en met dinsdag 20 augustus 2019 en op 22 augustus worden de winnaars bekend gemaakt.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 52 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5