Acties & Events

Artikelen 1 tot 11 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Ben jij klaar voor een volledige garderobe update? Shop dan tussen donderdag 19 en zondag 22 april in onze stores of online en maak kans op één van de 3 Summer make-overs ter waarde van €500! 

Lees meer

Update jouw zomergarderobe! Shop nu de nieuwste must-haves en geniet van €15 korting op je volgende aankoop vanaf 8 mei. 

Lees meer

Nieuw bij Expresso: Expresso Selection! Zoals de naam al aangeeft is dit een absolute musthave die speciaal voor jou is geselecteerd en niet in je garderobe mag ontbreken. Om hem extra in het zonnetje te zetten kun je deze wardrobe essential tijdelijk met korting shoppen.

Lees meer

Kom tussen donderdag 8 en zondag 11 maart naar jouw favoriete Expresso Store, ontdek de nieuwste lentecollectie en ontvang bij aankoop vanaf €150 een exclusieve summer bag cadeau!

Lees meer

Expresso komt naar je toe met het Expresso Cirque de la Mode. In verschillende steden in Nederland kun je dit modeseizoen een grand spectacle verwachten met veel fashion en fun.

Lees meer

Ben jij de gelukkige die tussen donderdag 26 en zondag 29 oktober geshopt heeft en nu één van de 3 complete winter make-over heeft gewonnen ter waarde van €500? Check het snel!

Lees meer

Glamour up & sparkle! Shop nu de nieuwste musthaves en geniet van €15 korting op je volgende aankoop tot en met zondag 26 november. 

Lees meer

Ben jij klaar voor een volledige garderobe update? Shop dan tussen donderdag 26 en zondag 29 oktober in onze stores of online en maak kans op één van de 3 winter make-overs ter waarde van €500! 

Lees meer

Op 10 oktober vieren we met jou de Dag van de Duurzaamheid. Deze dag krijg je bij elke aankoop, in de stores of online, van ons een duurzame tas cadeau van gerecycled plastic. Deze tas was eerst een fles, grappig hè?.

Lees meer

Kom tussen donderdag 7 en zondag 10 september naar jouw favoriete Expresso Store en maak een goede start met je najaarsgarderobe tijdens ons modefeestje!

Lees meer

Wat is er leuker dan je look afmaken met een stijlvolle paraplu als je de deur uit moet in de regen? Niets! Daarom geven we jou nu bij aankoop vanaf €150 in je favoriete Expresso store of in de webshop een exclusieve paraplu cadeau zolang de voorraad strekt.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 27 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3