Blog

Bewust & bijzonder | Expresso te gast bij Van Ons

19 juli 2016

Dat oude, krakkemikkige kastje dan toch maar weggooien? ‘Doodzonde’, vinden Ambra en Rik – eigenaren van de winkel Van Ons. Zij restaureren dagelijks vintage meubels tot ware eyecatchers. Sterker nog: recycling is voor hen een dagelijks ding. Voor de shoot van het thema À la Française waren we er te gast. Want bij een verantwoord geproduceerde kledinglijn hoort een duurzame locatie. 


     Ambra (23) en Rik (28), eigenaren van vintage designerzaak Van Ons 

 

BEWUST KIEZEN
“Duurzaam leven doe je vooral door bewust te zijn”, aldus Ambra en Rik. “In het dagelijks leven doe je dat door bijvoorbeeld niet elke dag vlees te eten of je lampen niet aan te laten staan. Ook in je interieur kun je weloverwogen keuzes maken. Veel van onze meubels koop je om altijd te houden. Liever een paar goede stukken dan een huis vol halve keuzes.” Dat laatste geldt natuurlijk net zo goed voor mode. Less is more!

             

          

 

SERVICE OP MAAT
Van Ons hecht, net als Expresso, veel waarde aan het persoonlijk benaderen van de klant. “Wij vinden het belangrijk dat klanten iets kopen waar ze echt blij mee zijn en dat het meubelstuk dan een speciaal plekje in huis krijgt. Daarom geven wij altijd uitgebreid advies en vertellen we vol enthousiasme over onze meubels.” Wat grappig. Bij Expresso geldt dat evengoed. Blije klanten, daar gaat het om!

 

'We hechten veel waarde aan het persoonlijk benaderen van onze klant.
Daarom geven we graag uitgebreid advies'

          

 

 

À LA FRANÇAISE   
“We vonden de fotoshoot met Expresso geweldig. De mensen waren supervriendelijk en professioneel. Ze lieten zich door de omgeving inspireren en dit heeft dan ook binnen no time geresulteerd in prachtige foto’s!” Wat het thema À la Française inhoudt? Flared jeans, slank gesneden coltruien en vooral veel uitlopende jurkjes. Het is een speelse lijn met een artistiek tintje. Zwart, groen, ecru en mokka voeren de boventoon en geven een Franse twist. Met in de hoofdrol: de suèdine top, de jas met animal print en de fake leather pants. “Wat we tijdens de shoot gezien hebben zag er mooi uit. Prachtige warme kleuren en materialen. We vonden de uitstraling heel natuurlijk en een zekere vorm van klasse uitstralen”, aldus Ambra en Rik.  

           

'We vonden de uitstraling van de Expresso mode heel natuurlijk
en een zekere vorm van klasse uitstralen'

            

 

Benieuwd naar de À la Française collectie? Bekijk ‘m hier! Voor jou, van ons.