Blog

Behind The Scenes | Watercolours

3 februari 2016

De Watercolours shoot vond plaats in Wijk aan Zee op een winderige septemberdag. Maar dat houdt het team onder leiding van fotograaf Hans van Brakel niet tegen om het koude Hollandse zeewater in te gaan. Alles voor de perfecte foto! Gelukkig kon het team tussen de shots door even opwarmen in strandtent Aloha.

Soms moet je creatief zijn voor het volmaakte shot. En dat is niet altijd zonder risico. Zo staat model Femke hier met torenhoge hakken op een wiebelend blok hout in de zee. Behalve de fotograaf, staat bijna het hele team om haar heen om haar op te vangen als dat nodig is en haar een warme deken om te slaan. Dankzij de blauw- en grijstinten van deze look lijkt model Femke haast een moderne zeemeermin die uit de golven verrijst. De print op top Celine doet letterlijk denken aan golvend water. Doordat de jeans en colbert Carmen een effen kleur hebben, komt het eigentijdse dessin extra tot leven.

 De wind waait soms zo hard dat er een windscherm aan te pas moet komen. Ondanks dat en de kou blijft model Femke lachen. En die vrolijke smile matcht prachtig met de stijlvolle blauwe en turquoise dameskleding uit de nieuwe Watercolours collectie die ze draagt. Deze combinatie van geprinte T-shirt Charly met elegante joggingpantalon Calvin en sjaal CBastiaan is de uitgelezen look voor een relaxed dagje strand, maar dan wel op een zonnige lentedag.

We zijn heel erg benieuwd wat je van onze nieuwe turquoise modecollectie vindt! Wat staat er op jouw wishlist? Bekijk de hele Watercolours collectie hier.