Blog

Behind The Scenes | So Graphics

25 februari 2016

De So Graphics collectie ademt de trendy City Style waar Expresso zo bekend om staat. De vormen en patronen voor tops, tunieken en damesbroeken zijn puur en minimalistisch. Het kleurenpalet beperkt zich tot zwarte en rode dameskleding, met fris gebroken wit. Bij al het grijs beton van de set steken de minimalistische kleuren en grafische prints van deze collectie, zoals tuniekjurk Detmer, prachtig af. Een andere sterke look voor deze lente is flowy blouse Daiver over vlotte, zwarte jeans Damai zoals het model hier draagt. Een sophisticated combinatie die zowel elegant als sportief is, helemaal met trendy sneaker eronder. Op de rug en schouders van de top zitten bijzondere plissédetails verwerkt.

De speelse korte bob van model Anne past perfect bij de grafische stijl van deze lentecollectie. Hair & make-up artist Ingrid van Heemert hoeft daar dus niet zo veel aan te doen. Ook de make-up blijft redelijk naturel met een subtiele shimmer op de ogen en nude lipstick. De So Graphics collectie is qua vorm, kleuren en prints al zo krachtig en een rustige make-up onderstreept dat alleen maar.

De stylistes kiezen de setjes zorgvuldig bij elkaar uit en bespreken de looks met fotograaf Floor Stoop, a.k.a. Fotofloor. Zo kan zij in de industriële locatie (Loods 6 op het Amsterdamse KNSM Eiland) de perfecte achtergrond voor de foto zoeken die de zwarte en rode dameskleding het meest flatteert.

Het is voor het team even puzzelen hoe dat het mooist op de foto te krijgen is. Maar, nadat make-up en haar ook even zijn bijgewerkt, staat het shot erop!


Ontdek alle looks en shop nu jouw musthaves uit de So Graphics collectie bij elkaar!