Blog

Get the look: back to business

14 september 2017

Welke rol speelt jouw baan in je leven? Misschien is carrière het allerbelangrijkste voor je, misschien ben je op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé. Terwijl je jezelf helemaal geeft op het werk, is maar één ding belangrijk om effect te boeken: de juiste uitstraling. Welke combinaties kun je maken?

Suit your business goals
Als eerste is er natuurlijk het klassieke pak. Een mooie pantalon doe het altijd goed met een witte blouse, en voor de gekledere momenten maak je het af met een colbert. Ook mogelijk is het mantelpakje; je draagt dan geen pantalon, maar een rok met je colbert.

 

Suit up your look
Een andere optie is om je casual look een business twist te geven. Denk bijvoorbeeld aan een tof colbertje dat je draagt op een jeans voor een nonchalant effect. Of een nette blouse in lichtblauw of lichtroze op een casual broek, in onze business collectie vind je alles om het gewenste resultaat te bereiken!Ton sur ton
Wil je een extra krachtige business look, ga dan niet voor de klassieke look van een donker pak met een witte blouse, maar durf te kiezen voor een look in één kleur, zoals donkerblauw en zwart. Kijk zelf wat deze combinatie met je doet zodra je het aantrekt, je omgeving zal versteld staan van de power woman die opeens zelfverzekerd de meeting room in gaat.  

Trend: los kraagje
Met een los kraagje, geef je elke look in een handomdraai een zakelijke twist. De kraagjes bevestig je eenvoudig onder elk shirt. Kijk maar eens in je kast bij welk shirt de kraag leuk zou staan of check onze basics voor een shirt of sweater die er perfect bij past.