News

Artikelen 1 tot 11 van 169 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Op 10 oktober vieren we met jou de Dag van de Duurzaamheid. Deze dag krijg je bij elke aankoop, in de stores of online, van ons een duurzame tas cadeau van gerecycled plastic. Deze tas was eerst een fles, grappig hè?.

Lees meer

In het teken van duurzaamheid en transparantie nemen wij je in deze blogpost mee in de productie van een van onze duurzamere artikelen in onze collectie: de Necola jeans. Ook stellen we je voor aan de mensen die deze jeans voor je maken.

Lees meer

Expresso komt naar je toe met het Expresso Cirque de la Mode. In vier verschillende steden kun je een grand spectacle verwachten met veel fashion en fun.

 

Lees meer

Expresso Magazine Winter 2017

21 september 2017

Inspiration is key. Doe inspiratie op in ons magazine en bekijk de looks die jou staan! 

Veel leesplezier!

LABELS:

Welke media je ook openslaat, slogans als ’50 is het nieuwe 40’ of ’40 is het nieuwe 30’ duiken overal op. Welke leeftijd je ook hebt, de wereld lijkt altijd aan je voeten te liggen. Elk levensjaar biedt nieuwe uitdagingen en kansen en biedt opnieuw de kans om bij te stellen wie je wilt worden. Iemand die dat deed, is Anouska Wink. Als voormalig model en presentatrice besloot ze rond haar 40’ste het roer om te gooien en andere veertigers te inspireren hetzelfde te doen met haar platform Fab40s.nl. Wij spraken haar over de omslag die ze tijdens haar 40’ies maakte.

Lees meer

Get the look: back to business

14 september 2017

Welke rol speelt jouw baan in je leven? Misschien is carrière het allerbelangrijkste voor je, misschien ben je op zoek naar de perfecte balans tussen werk en privé. Terwijl je jezelf helemaal geeft op het werk, is maar één ding belangrijk om effect te boeken: de juiste uitstraling. Welke combinaties kun je maken?

Lees meer

Kom tussen donderdag 7 en zondag 10 september naar jouw favoriete Expresso Store en maak een goede start met je najaarsgarderobe tijdens ons modefeestje!

Lees meer

Wat is er leuker dan je look afmaken met een stijlvolle paraplu als je de deur uit moet in de regen? Niets! Daarom geven we jou nu bij aankoop vanaf €150 in je favoriete Expresso store of in de webshop een exclusieve paraplu cadeau zolang de voorraad strekt.

Lees meer

Trend: Focus op details

31 augustus 2017

Elk seizoen kent weer nieuwe trends. Dit seizoen staat in het teken van opvallen met details! 

Lees meer

Bij een nieuw seizoen, hoort een nieuwe garderobe. Ontdek snel de laatste trends in ons magazine.

Veel leesplezier!

LABELS:

Leuk nieuws! Expresso opent een store in Enschede en dat vieren we. Kom op donderdag 29 juni naar de feestelijke opening.

Lees meer

Artikelen 1 tot 11 van 169 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5