Paris Apartment

Paris Apartment
Parijs is de stad van de liefde! Logisch dus dat we deze mooie stad Parijs als inspiratie hebben gebruikt voor het herfstmode 2017 thema Paris Apartment. Wat heb je nodig om eruit te zien als een echte Parisienne?

Lange vesten en zwarte en roze jasjes
Gun jezelf een love affair met een lang gebreid vest dat overal bij past. Ook voor een zwart of roze jack is een speciale rol weggelegd. Met bloemetjes voeg je speelsheid toe aan je Parijse look: we hebben hortensia’s, rozen en dahlia’s voor je in de aanbieding. Deze bloemetjes zijn verspreid over een jurk, een top of zelfs een all over bloemenprint op een rokje. Over rokken gesproken: heb je onze toffe knielange rok met panterprint al gespot? Deze must-have is echt perfect om je najaarsmode 2017 outfits naar een trendy en fashionable niveau te tillen.

Romantische kleding: bloemetjes en frivole kleding
Vind je de najaarsmode 2017 te lief met al die printjes? Voeg dan voor de nodige dosis dark romance zwarte items toe aan je lieflijke bloemencreatie en jouw najaarsmode 2017 look is weer helemaal up to date. We hebben hiervoor een mooie lijst zwarte items voor je in de herfst collectie 2017: een lange zwarte jurk met V-hals en mouwen tot op de ellenboog behoort tot de opties, net als een zwarte broek, een zwart jack of een zwart shirt met lange mouwen. Door al de zwarte kleding, zouden we bijna vergeten de roze kleding te benoemen! We hebben namelijk een geweldig roze vest voor je! En ook een toffe jas met een roze achterkant met tijger.