Fashion Factory

Fashion Factory
Vrouwen zijn aan zet op de werkvloer met stoere workerwear in blue denim en krachtige teksten in het thema Fashion Factory. Functionaliteit en minimalisme zijn key. Wat heeft dit thema allemaal te bieden?

Casual kleding voor naar je werk
Ga jij voor een jurkje met allemaal letters erop? Of liever een shirt met letters? Want dit is een van de trend items van de najaarsmode 2017. Daarnaast hebben we een mooie wikkeljurk in grijs, een prachtige witte blouse die leuk staat in een broek met harem look en ook zijn er weer genoeg (denim) rokken om uit te kiezen. Streepjes zijn verfijnd, kies bijvoorbeeld voor een rode trui met boothals en een verfijnde streep in wit, blauw en beige. Heb je al nagedacht over combinaties? Een gestreept jasje is ideaal en past overal overheen. Dit geldt ook voor het lange vest dat aan de bovenkant donkerblauw is en aan de onderkant beige. Ook een eyecatcher is het jeans jasje en het shirt met lange mouwen en banen in donkerblauw, beige en wit.

Keep calm and perform like a legend
Kies voor een krachtige look in bold beige met a little bit of blue. Of draai het om en ga all blue met beige als accentkleur want beige en blauw zijn dé trendkleuren in herfst 2017. Een effen basic geeft je de ruimte om te experimenteren met dessins. Druk jezelf beter uit met zowel geborduurde letters als geprinte karakters. Het leukste van Fashion Factory is dat je alles met elkaar kunt combineren. Dit geeft jou de zekerheid om de laatste herfst mode 2017 met verve te dragen!