East Meets West

East meets west
East meets West! Bij dit thema draait het om het mysterieuze karakter van Indochina of Japan. Breng een ode aan de heritage van het verleden en waan je voor even in het Verre Oosten met deze mooie collectie met rijke materialen.

Oversized borduursels op jasjes
Push je geluk met eeuwenoude gelukssymbolen als vissen en bloemen en maak een statement met een oversized borduursel. The bigger the better! Qua dessins draait de najaarsmode 2017 om ruitjes! Denim jeans en broeken met een laag kruis zijn leuk te combineren met lurex vestjes voor een spannende look.

All over prints maken de herfstmode 2017 tot een succes
Met faded all-over-prints bied je een mooie tegenhanger aan rechte ontwerpen of strakke ruitjes. Deze faded prints zijn echt een nieuwe trend als je alle najaarsmode 2017 bekijkt! We hebben de faded prints op broeken, maar ook op jasjes en shirts, weet jij al hoe je de faded print gaat combineren? Misschien op een jeans of met een jas met capuchon erover? Vergeet namelijk niet om ook een lekkere dikke jas te kopen, want met een lange jas of korte jas ga jij ook buiten stijlvol over straat.

Wat spreekt jou aan uit het thema East meets west? Bestel het voor 23.00u en je hebt het morgen al in huis!