Bezorging

Update:

  • In verband met drukte kan de verzending van jouw bestelling iets langer duren dan je van ons gewend bent. 

Wanneer je op werkdagen voor 21.00u bestelt, ontvang je je bestelling de volgende dag in huis. Jouw bestelling wordt bezorgd door Bpost, de bezorgkosten zijn €4,95. Bij een bestelling boven de €200,- betaal je geen verzendkosten. Verzending is momenteel alleen mogelijk naar adressen binnen België.

Na het plaatsen van je bestelling krijg je van ons een e-mail met een track & trace code waarmee je de status van je order kunt volgen.  Als je de track & trace code invult op de website van Bpost. 

Op dit moment is het alleen mogelijk om je bestelling op een Belgisch postadres te ontvangen.

Ja, dat kan.Tijdens het bestellen van de door jou uitgekozen producten wordt gevraagd of je het pakket op een ander adres dan het contactadres wilt laten bezorgen. Als je het bestelproces eenmaal hebt afgerond en daarin niet hebt aangeven dat je de producten op een ander adres wilt laten bezorgen, kunnen wij dat helaas niet meer voor je terugdraaien. Het is niet mogelijk je bestelling te laten afleveren op een postbusadres. 

 
Als je op werkdagen voor 21.00u een bestelling plaatst, krijg je het de volgende dag thuis bezorgd. Als de verzending is aangemeld, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Als je de track & trace code invult op de website van Bpost, kun je het pakket volgen. Zo kun je precies zien wanneer je pakket geleverd wordt. Het is mogelijk om te kiezen voor de optie ''handtekening voor ontvangst''. Zo weet je zeker dat je pakket in ontvangst is genomen en door wie. 

Je kunt je bestelling laten verzenden naar een Bpost afhaalpunt. Wanneer je voor 21.00u een bestelling plaatst, kun je het pakket na maximaal twee werkdagen ophalen bij de door jou gekozen afhaalpunt. 

Het pakket wordt één keer aangeboden (niet op zon- en feestdagen). Als je niet thuis bent wordt de bestelling afgegeven bij het dichtsijzijnde postkantoor. Je ontvangt een bericht om een nieuwe afspraak te maken of je kunt het pakket afhalen bij het desbetreffende postkantoor.