Bezorging

Wanneer je op werkdagen voor 21.00u bestelt, ontvang je je bestelling de volgende dag in huis. Wanneer je kiest voor afhalen bij een Kiala punt is dit 15.00 u. De bezorgkosten zijn €4,95. Afhalen bij een Kiala punt is €3,95. Bij een bestelling boven de €200,- betaal je geen verzendkosten. Verzending is momenteel alleen mogelijk naar adressen binnen België.

Een Kiala punt is een afhaalpunt voor je bestellingen. Je kunt hier je bestellingen naartoe laten verzenden en ophalen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Je kunt tijdens het bestellen deze levermethode selecteren en aangeven naar welk Kiala punt je jouw bestelling wilt laten verzenden. Je kunt hier tevens ook je pakket retourneren.

Na het plaatsen van je bestelling krijg je van ons een e-mail met een track & trace code waarmee je de status van je order kunt volgen.

Op dit moment is het alleen mogelijk om je bestelling op een Belgisch postadres te ontvangen.

Ja, dat kan.Tijdens het bestellen van de door jou uitgekozen producten wordt gevraagd of je het pakket op een ander adres dan het contactadres wilt laten bezorgen. Als je het bestelproces eenmaal hebt afgerond en daarin niet hebt aangeven dat je de producten op een ander adres wilt laten bezorgen, kunnen wij dat helaas niet meer voor je terugdraaien.

Als je op werkdagen voor 20.00 u een bestelling plaatst, krijg je het de volgende dag thuis bezorgd. Wanneer je kiest voor afhalen bij een Kiala punt is dit 15.00 u. Als de verzending is aangemeld, ontvang je een e-mail met een track & trace code. Als je de link in de e-mail aanklikt en de track & trace code invult, kun je het pakket volgen. Zo kun je precies zien wanneer je pakket geleverd wordt.

Het pakket wordt twee keer aangeboden. Na twee mislukte pogingen tot aflevering wordt het pakket retour gestuurd naar Expresso.