Betalen

Expresso vindt je privacy en veiligheid belangrijk. Je betaling vindt plaats binnen de vertrouwde en beveiligde omgeving van je eigen bank of creditcardmaatschappij.

Je kunt tijdens de betaling zelf controleren of je op een veilige website zit. Een betalingswebsite die is beveiligd met SSL of een ander beveiligingsprotocol herken je, afhankelijk van de gebruikte browser, altijd aan het slotje of het sleuteltje boven in de browser of onderaan het scherm. Het internetadres van de pagina begint met ‘https://’ in plaats van ‘http://’ (de ‘s’ staat voor ‘secure’).

Op expressofashion.be kun je kiezen uit de volgende betaalmethoden:

  • Bancontact / Mistercash
  • Creditcard
  • Direct eBanking
  • PayPal

BANCONTACT / MISTERCASH
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af via jouw vertrouwde internetbankieren betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Bij deze betalingswijze wordt uw betaling direct afgeschreven. 

CREDITCARD (Visa, MasterCard & American Express)
Je kunt je creditcardgegevens via de beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Wij accepteren: Euro/MasterCard, Visa & American Express. Wij hanteren een maximum bedrag van 1000 euro. Dit omdat wij jou en onszelf willen beschermen tegen eventuele fraude.

DIRECT EBANKING
Met Direct eBanking kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen via je eigen bank.
Om gebruik te maken van Direct eBanking hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Om een betaling te voldoen via Direct eBanking doorloop je de volgende stappen:

  • Selecteer jouw bank.
  • Log in met je gegevens en pincode.
  • Selecteer je rekeningnummer.
  • Bevestig de betaling door de TAN code in te voeren.
  • Op de volgende pagina is er een samenvatting zichtbaar van de transactie.

Wanneer je met Direct eBanking betaalt, is er geen maximum verbonden aan het te besteden bedrag.

PAYPAL
Wanneer je kiest om met PayPal te betalen word je na het bestellen bij Expresso direct doorgestuurd naar de PayPal website.
Indien je al aangemeld bent bij PayPal kun je direct inloggen met je eigen gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Indien je nog niet bekend bent bij PayPal is het ook mogelijk je aan te melden als gast of een PayPal rekening te openen en de betaling te bevestigen.
Op het moment van bevestigen zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal-account. Indien deze correct wordt bevonden, zal de bestelling vervolgens worden verwerkt. Zodra je de bestelling hebt ontvangen zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van jouw PayPal-account.

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van PayPal een ontvangstbevestiging. Indien je goederen terug stuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op jouw PayPal-account of bankrekening. Je kunt dit zelf regelen op de website van PayPal.

Nee, achteraf betalen is nog niet mogelijk.

Wanneer je voor je online bestelling gebruik maakt van een kortingscode, wordt de korting over de bestelde artikelen verdeeld. Stuur je een artikel retour van de bestelling dan vervalt de korting voor dit artikel. Stuur je de hele bestelling retour, dan vervalt de gehele korting.