Bestellen

 Update:

Helaas kunnen wij op dit moment geen online bestellingen afhandelen. Onze excuses voor het ongemak. Wij verwelkomen je graag in één van onze andere verkooppunten.

Wanneer je op werkdagen voor 21.00 u bestelt, ontvang je je bestelling de volgende dag in huis. Op dit moment is het alleen mogelijk om een bestelling te plaatsen op expressofashion.be als je woonachtig bent in België. Wij leveren alleen binnen België.

Als een bestelling betaald is, is het niet meer mogelijk de inhoud te wijzigen of de gehele bestelling te annuleren.

Ja, dat is mogelijk. Tijdens de bestelprocedure kun je het adres opgeven waarop je de bestelling wilt ontvangen. Dit adres mag afwijken van het contactadres. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je bestelling op je werk te laten bezorgen.

Nee, je kunt bestellingen alleen laten verzenden naar postadressen in België. In andere landen is het op dit moment nog niet mogelijk om in onze Belgische webshop te bestellen.

Direct na het plaatsen van je bestelling en het afronden van de betaling ontvang je een bevestiging van je bestelling per e-mail. Hierin staan alle details van je bestelling overzichtelijk opgesomd.