Vesten

29 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

29 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Najaarse vesten
De herfst is het perfecte seizoen voor vesten. Want met het weer weet je het maar nooit tegenwoordig, dit kan zo snel omslaan op een lekkere dag dat je bijna altijd wel een vestje bij je zou moeten hebben, just to be sure. Dus als je een vest nodig hebt, dan maar beter een stijlvol exemplaar. Stijlvol betekent niet alleen dat je een net vest of een sjiek vest moet kopen, ook in een casual vest kun jij er stijlvol uitzien, dat is net de kunst!

Vesten voor dames
Wat voor Expresso vesten hebben we deze herfst? Dat varieert echt van luchtige vesten, zoals vesten in een luchtig breisel, tot katoenen vesten en natuurlijk items van materialen die duurzaam zijn. Want duurzaamheid staat bij Expresso hoog in het vaandel en zeg zou zelf: je shopt altijd fijner als je zelf je steentje bijdraagt door de kiezen voor duurzamere kleding. De trends in vesten voor de herfst: een vest met print, een vest dat je nonchalant open laat hangen, een vest dat mooi aansluitend is en ook een mooi vest in een lichte tint zoals een beige of een wit vest mag niet ontbreken om je herfst garderobe op niveau te brengen qua vesten.

Zoek jij een vestje voor de herfst? Ga dan voor een lang en een kort vest
Nog meer trends in vesten: een vest in kimonostijl of een vest dat ook als blazer gezien kan worden, want natuurlijk kun je variëren met een vest over je topje of een blazer over je topje. Maar een vest hoort er sowieso bij, want dit geeft altijd een comfortabel en lekker gevoel bij het dragen. Dus zorg naast een classy vest ook zeker voor een lekker nonchalant vest, we weten allemaal dat je dit vaak gaat dragen, thuis en waar je ook bent.