Tunieken

Voor elke figuur een tuniek

Iedereen heeft een ander lichaam, wees trots op je lichaam en draag de tuniek die jou het beste staat. Waar moet je op letten bij een tuniek? Dat is natuurlijk de lengte van de tuniek, want je wil niet in een tuniekje lopen dat te lang is of net een tuniek die veel te kort is. Maar het allerbelangrijkste: kies een tuniek waar je je mooi in voelt en die je leuk vindt staan! Van korte tunieken tot lange tunieken, kies voor de blousejurk die je gelukkig maakt.

Stijlen tunieken: van lange tunieken tot korte tunieken
Deze lente zie je bij Expresso verschillende stijlen in de kleding. Van een Italiaanse look tot een Cabana Culture stijl en veel stijltjes in water colour tinten. Van ene tuniekje met knoopjes tot een los vallend tuniekje tot de strakkere tuniek die je ook over een legging aan kan of over een panty, waar je ook van houdt van een lichte tuniek tot een tuniek in zandkleur en van een zwarte tuniek tot een tuniek met V-hals of een tuniek met ronde hals, een showstopper gaat het sowieso zijn of gewoon een lekkere basic!

Tuniekjes, tuniekjes, tuniekjes
Je had het al door, de trend van de lente 2020 is de tuniek! Shop snel jouw favoriete exemplaar online of kom naar de Expresso Store en neem je tuniek voor de lente mee, want zo’n lenterse tuniek daar ga je veel draagplezier van hebben. Shop ze en fijne lente in je nieuwe tuniek!