Tunieken

Elegante tunieken online bij Expresso Fashion

De stijlvolste tunieken vind je online bij Expresso. Zowel voor grote maten tunieken, als voor kleine maten tunieken kun je bij ons terecht. De tunieken van Expresso zijn comfortabel, en tegelijkertijd vrouwelijk en elegant. Combineer een tuniek met een strakke broek, een slimfit denim of legging, hiermee is de outfit mooi in balans. 

De tunieken van Expresso hebben altijd een elegante en vrouwelijke pasvorm, hierdoor valt de tuniek mooi om het lichaam. Een tuniek kan gedragen worden naar verschillende gelegenheden. Combineer een tuniek met een imitatie leren legging en hakken voor een feestelijke outfit. Voor een casual outfit kun je een tuniek combineren met een skinny jeans en een jasje. 

Bij Expresso vind je zowel lange als korte tunieken. Als je kortere kun je kiezen voor een korte tuniek voor optische verlenging van je benen. Maar met kortere benen heb je ook de optie om een lang tuniek als een jurkje te dragen. Tunieken kunnen het hele jaar door. Dit zorgt ervoor dat een tuniek een goede investering is je winter garderobe. 

Heb je morgen een feestelijke gelegenheid en nog geen geschikte outfit? Bestel voor 23:00 uur je favoriete tuniek online en ontvang deze de volgende dag al in huis! De tuniek is zeker ook een geschikt item voor de feestdagen!