Tunieken

Elegante tunieken online bij Expresso Fashion

De stijlvolste tunieken vind je online bij Expresso. Zowel voor grote maten tunieken, als voor kleine maten tunieken kun je bij ons terecht. De tunieken van Expresso zijn comfortabel, maar tegelijkertijd vrouwelijk en elegant. Combineer een tuniek met een strakke broek of legging, hiermee is de outfit mooi in balans. 

De tunieken van Expresso hebben altijd een elegante en vrouwelijke pasvorm, hierdoor valt de tuniek mooi om het lichaam. Een tuniek kan gedragen worden naar verschillende gelegenheden. Combineer bijvoorbeeld een tuniek met een imitatie leren legging en hakken voor een feestelijke outfit. Voor een casual outfit kun je een tuniek combineren met een skinny jeans en een jasje. 

Bij Expresso vind je zowel lange als korte tunieken. Als je kortere benen hebt is een kortere tuniek meer van toepassing, omdat deze de benen langer laat lijken. Maar met kortere benen heb je ook de optie om een lang tuniek als een jurkje te dragen. Tunieken zijn geschikt voor ieder jaargetijde. In de lente en zomer kun je een tuniek dragen in combinatie met een luchtig jasje en sandalen, maar in de herfst en de winter kun je een tuniek dragen in combinatie met een imitatiebont gilet, imitatieleren legging en laarzen. Dit zorgt ervoor dat een tuniek een goede investering is voor iedere garderobe. 

Heb je morgen een feestelijke gelegenheid en nog geen geschikte outfit? Bestel voor 23:00 uur je favoriete tuniek online en ontvang deze de volgende dag al in huis!