Truien

3 artikel(en)

per pagina

Filters:

  1. Zwart Filter verwijderen
1 Filteren | Alles wissen

3 artikel(en)

per pagina

Een damestrui voor de lente
Dames opgelet, want de nieuwste truitjes van Expresso zijn net binnen. Wat voor trui draag jij deze lente?Wat voor trui heb jij nodig? Kijk even in je kast wat je nog kunt gebruiken en vul dan je truien collectie aan met fijne breisels, katoenen truien, luchtige truien, wijde truien, strakke truitjes of andere heerlijke truitjes voor de lente!

Lenterse truitje nodig?
Een truitje voor op een jeans, een truitje voor naar je werk, een truitje voor op de boot of een truitje voor op het strand, bij Expresso weten we precies waarvoor jij jouw trui gaat gebruiken deze lente. We hebben daarom een groot aanbod aan truitjes voor dames voor de lente. Maak van lente 2020 een groot succes en varieer met je truitjes, van trui met kraag tot trui met col en van trui met print, kies jouw favo pullover van Expresso nu!

Kies een trui voor de lente die bij je past
Trendy truien voor de lente : de trends in truien zijn duidelijk. Dit zijn truien met bijzonder mouwen, truien met een bijzondere kraag, truien uitgevoerd met knoopjes of truitjes met borduursels en andere leuke bewerkingen. Zoals een opengewerkte trui of een trui met grappige details, dit kan een sportieve trui zijn, maar ook een casual trui of een nette trui, want deze truien heb je tenslotte allemaal nodig. Ook handig: een effen trui en een basic trui in een lenterse kleur! Wat voor trui draag jij deze lente? Kies een trui die past bij je figuur, kom lekker passen in de Stores of bestel online een damestrui en kijk thuis hoe je eruitziet in je nieuwe lentetrui!