Truien

30 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

30 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Truien voor in de winter

Lekker hoor! Een winterse trui deze dagen dat het toch wat kouder is. Sommige mensen leven echt voor de winter, en vinden het dan heerlijk om naar buiten te gaan voor een winterse wandeling. Andere mensen vinden de winter weer op een hele andere manier leuk: namelijk om dan net lekker binnen te zitten. Maar wat je er ook van vindt: met een mooie trui voor de winter voel je je altijd goed en comfortabel.

Lekker winterse truien

Wat is nou een lekkere winterse trui? Ook dat is voor iedereen anders: de een wil een casual trui voor de winter, de ander een trui voor naar werk of net een trui om lekker mee te wandelen of een trui die net perfect is om binnen in te relaxen. De truien die we hebben zijn altijd lekker warm, comfortabel en hebben een goede pasvorm. Welk figuur je ook hebt, een Expresso trui die zal je staan! Er is altijd wel wat voor je bij. Extra mooi zijn een oranjetint trui met steentjes erop, een wit truitje met strikdetails, truitjes met ruitjes of printjes en een wikkeltruitje. Ook een plissétruitje is netjes voor werk of de feestdagen. Truien met lange mouwen zijn natuurlijk het meest beschikbaar deze winter. Een groene trui of trui in een andere natuurtint is helemaal on trend!

Damestruien: van lange truien tot korte truien en truitjes

Naast de truien hebben we nog veel meer tops natuurlijk, kijk ook eens bij de vesten of de blazers voor een mooi item om te dragen op je jeans, pantalon, rok of sportieve broek. Een trend is om verschillende stijlen te mixen, bijvoorbeeld een chique trui op een jeans of een casual trui netjes te maken met een nette rok. Wat wordt jouw modestijl in winter 2018? Laat het ons ook zien met de #expressofashion en wie weet zie je jezelf terug met je Expresso trui in onze Instagram feed.