Truien

Zoek jij een lekkere trui voor de herfst?

Kijk dan eens bij onze selectie truien. Want ook dit seizoen hebben wij voor jou weer een breed aanbod truien. De variatie is groot. We beginnen met de truien die ook geschikt zijn voor als er nog een zonnetje schijnt en gaan door met truien voor dagen dat het al echt koud wordt. Want ook een trui voor als het koud is, moet je hebben.

Warme truien en truitjes

We sommen even wat modellen voor je op die we hebben voor herfst 2018: lange truien, korte truien, truien met accent op de mouwen, truien met accent op de hals en eyecatchers zijn de trui met grote hartjes en de trui met ronde hals in een mooie zachte kleur. De rode trui die gedragen wordt op een rode broek met wijde pijpen is ook een mus-have als je er tussenuit wil springen. Een cape is niet echt een trui, maar ook nieuw dit seizoen voor wie wat ander wil. Vestjes die lang of kort zijn, doen het perfect voor over een ander shirtje, een handige tip is dus om altijd een vestje te kiezen wat past bij de rest van je shirts, maar daar zijn we bij Expresso goed in want bij elke collectie zijn de kleuren perfect op elkaar afgestemd.

Bijzondere trui voor de herfst

Zoek jij een bijzondere trui voor de herfst? Neem dan eens een trui met embroidery. Tops met embroidery zijn echt on trend! Kies voor een borduursel van een vogel of kijk verder voor een ander borduursel op je trui. De luipaardprint is een must-have. Je heb een vest met luipaardprint, dus natuurlijk ook een trui voor als je een keer snel klaar wilt zijn. Truien waarbij je de schouders ziet doen het in herfst 2018 ook goed. De trui met luipaardprint wissel je dan af met effen truien. Trendkleuren zijn warme herfstkleuren, maar ook grijze truien en rode truien zijn bijzonder door de printjes die erop zitten zoals dessins met flessen en hondjes.