Tops

125 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

125 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jouw favoriete dames tops en shirts

Lichtblauw, mosgroen, zwart of toch liever rood, en met print of toch effen gekleurd? Met deze stijlvolle dames tops en dames shirts ben je altijd verzekerd van een fantastische eyecatcher voor je outfit. Door de veel verschillende modellen, kleuren en prints zit er altijd wel een mooie eyecatcher bij. Voor de lente en zomer 2017 zie je designs met strepen, scandinavische invloeden en natuurlijk mogen de dierenprints niet ontbreken. Of je nou casual gekleed wilt gaan of juist de perfecte werkoutfit wilt dragen, met de juiste top maak je een outfit echt compleet. Naast de tops die passen in de huidige modetrends zijn er tops en shirts die multifunctioneel gedragen kunnen worden. Voor elke draaggelegenheid is er een passende top te vinden.

Een fijn shirt of een mooie top doet veel voor je uitstraling. Ze helpen je bijvoorbeeld bij het accentueren van je figuur, of juist bij het verdoezelen van de punten die je niet wilt accentueren. Daarbij kan een kleur of print perfect je gemoedstoestand weerspiegelen. Kies bijvoorbeeld een aansluitende witte top en draag daarover een losvallend, geprint shirt in een heldere kleur, de strakkere top zorgt dat je figuur mooi uitkomt, terwijl het shirt zorgt voor kleur en een opvallend accent in je outfit.

Laat je verrassen en inspireren door de dameskleding online en bestel gemakkelijk je totale outfit voor de lente en zomer van 2017. Met deze eigentijdse en trendy tops en shirts weet je zeker dat je altijd goed zit.