Jassen

Expresso dames jassen voor de zomer
Een jas voor de zomer, je hoopt natuurlijk stiekem dat het niet hoeft, maar surprise, in Nederland heb je tóch wel een jas nodig in de zomer. Het voordeel: weer een goede reden om lekker te shoppen! Wat hebben we voor Expresso dames jassen deze zomer? We hebben weer een aantal parels voor je eruit gehaald, die we mooi voor je bij elkaar hebben gezet op deze pagina. Lange jassen, korte jassen, klassieke jassen, casual jassen of sportieve jassen, deze zomer vind jij jouw jas misschien wel bij Expresso.

Heb je een dames jas nodig deze zomer?
Een goede damesjaas maakt je outfit compleet. Kies daarom voor een jas die past bij wat je al hebt, want het is natuurlijk een beetje gek om een hele andere jas te dragen dan een jas die past bij je kleding. Heb je al Expresso kleren geshopt? Dan zul je zien dat de jassen er perfect bij passen in stijl en kleur want bij Expresso past alles bij elkaar als je het kiest uit de goede thema’s en trends.

Vrouwenjassen voor de zomer
In wat voor jas zien we jou deze zomer? Er komen steeds nieuwe jassen bij dus keep on checking this page. Kijk ook eens bij de jasjes en de blazers want er zijn meerdere opties dan de zomerjas om jouw look af te stylen. Dus ladies, shine in your new summer coat! Tip: neem een langere jas en een kortere jas, dan zie je er altijd anders uit deze zomer als je naar buiten gaat in een zomerjas. Do your summer shopping on time and get that summer coat. Kom naar de Stores of kijk in de online shop wat er voor jou bij zit en in het lookbook zie je waar het allemaal bij past. De combinaties zijn eindeloos, van skinny jeans tot pantalon, check elk seizoen de online shop voor alle opties van vrije tijd tot werk en vakantie.