Jasjes

20 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

20 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Jasjes van Expresso

Wat verstaan we onder jasjes? Dat zijn de blazers, jacks, lange jasjes en korte jasjes, maar we bedoelen toch vooral de korte jasjes voor de lente hier, want de langere jassen en blazers hebben een aparte pagina online. Waarom zou je een jasje kopen deze lente? Dat is simpel: het maakt je outfit af! Want geen outfit is compleet zonder jasje erover deze lente. We zetten daarom de vrouwen jasjes voor de lente voor je op een rijtje zodat je makkelijk een keuze maakt voor een mooi lentjejasje.

Expresso jasjes op een rijtje

Welke jassen hebben we voor jou in de aanbieding? Dat zijn spijkerjasjes, denim jacks, roze blazertjes, streepjes blazertjes, jasjes met een leuk printje, effen jasjes, basic jasjes en speciale jasjes met bijzondere bewerkingen. Deze lente staat alles in het teken van de trends: bright, bold and beautiful, jungle spirit, Santa Fe en Palm Springs. Gegarandeerd vind je dus diverse vrouwen jasjes in deze stijlen. Van een donker jasje tot een licht jasje, van een kaki jasje tot een roze jasje, van een casual jasje tot een gekleed jasje en een suède look jasje tot een jasje in een duurzamer materiaal.

Expresso jasje voor de lente kopen

Waar moet je aan denken als je een Expresso jasje koop voor de lente? Dat is dat je een jasje hebt dat past bij jouw lentekleren. Daarom hebben we bij Expreso damesjasjes die perfect passen bij de rest van de Expresso collectie, want het is wel zo makkelijk om in één keer een goede start te maken met het begin van je outfit! En een goede outfit begint bij het geschikte jasje voor de lente.