Jasjes

31 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

31 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Damesjasjes voor de winter

Leuk leuk leuk, de nieuwe damesjasjes voor de winter. De winter is natuurlijk het jasjesseizoen bij uitstek. Maar, we hebben het hier niet alleen over winterjassen voor dames, maar ook over andere vrouwenjassen die deze winter handig zijn. En vooral natuurlijk ook jassen die in de mode zijn, want wie wil nou niet een nieuwe jas elk seizoen?

Lekkere jasjes

Lekkere jasjes, daar verstaan we onder: jasjes die je even lekker ergens over heen aantrekt. Om er net even wat netter uit te zien, of om het net wat warmer te hebben. Dit kan een colbertje zijn, maar ook een blazertje of een jasje in een soepele stof. Want, een jas moet lekker zitten en makkelijk aan te trekken zijn, dan heb je er het meest plezier van.

Een heerlijk jasje voor winter 2018

Welke jas kies jij voor deze winter? Dan moet je natuurlijk eerst weten welke Expresso jassen we allemaal hebben. Op deze pagina staan ze allemaal, van korte jasjes, tot langere jasjes tot blazers en denim jasjes. Een jasje in kimonostijl is een optie, een jasje met print, een effen jasje, een basic jasje of een casual jasje of een jasje voor naar werk. Bij Expresso zien we de volgende trends in jasjes deze winter 2018: jasjes met bijzondere patronen en dessins en jasjes met bewerkingen of in een bijzondere materiaalmix!

Jasjes voor binnen en voor buiten

Ook jasjes in een fijne stof zijn verkrijgbaar voor binnen! Maar voor buiten kies je natuurlijk een warmer jasje. Op de jassenpagina vind je nog meer warme jassen!