Broeken

26 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

26 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een broek van Expresso voor herfst 2018

Herfst is het seizoen voor een rokje met een panty of een lekker lange broek. We hebben zwarte broeken, broeken met ruitjes, broeken met sportieve details, bruine broeken, strakke broeken, losvallende broeken en broeken die veel lijken op een legging, maar toch net iets dikker zijn en iets meer details hebben. Ook zien we in herfst 2018 veel broeken met printjes terug. Wat voor broek zoek jij?

Lange broeken voor de herfst

Zoek jij een broek voor de herfst? Een nette lange broek voor naar kantoor of een sportiever model voor een lekkere herfstwandeling? Dan ben je bij Expresso aan het goede adres. De trends in broeken voor deze herfst zijn weer heel veelzijdig. Zo hebben we broeken in een country en paardrijstijl, maar ook 5 pocket jeans, broeken met smalle pijpen en natuurlijk vrouwen pantalons. En je weet, je draagt de broeken van Expresso makkelijk voor verschillende gelegenheden.

Broekpakken en broeken voor de herfst

Deze herfst staat in het teken van broekpakken. Wat bedoelen we met een broekpak? Dat is een setje waarbij de broek en het jasje perfect bij elkaar passen. Je verwacht hierbij misschien dat het een net broekpak is, die hebben we ook, maar die vind je op de pagina met de business suits. Waar we het hier over hebben, zijn combinaties van broeken en blazers uit de herfstcollectie, zoals een mooi jacquard pak of een andere pak met trendjes zoals het pak met ruitjes. Ga dus lekker op zoek naar het perfecte setje!