Broeken

44 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

44 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Broeken voor de zomer
Zomerse broeken! Bij een broek voor de zomer denk je al snel aan een lichte broek, maar deze zomer zijn ook broeken in een donkere kleur of een jeans populair. Want een zwarte broek voor de zomer kan ook prima bijvoorbeeld, als het materiaal en de uitstraling maar zomers zijn, dan is een zwarte broek voor de zomer netjes en stijlvol. Maar daarnaast: ga voor rode broeken, witte broeken en licht gekleurde broeken. Broeken in een lichte jeanskleur blijven ook deze zomer een succes.

Zomerse broeken: lange broeken voor de zomer
Een lange broek voor de zomer is wel zo handig. Want deze kun je altijd wel aan, vooral als de broek van een zomers materiaal gemaakt is. Een denim voor dames is onmisbaar. De meeste jeans met stretch van Expresso zijn uitgevoerd in meerdere kleuren, zo vind je donkere Expresso jeans en ook lichte Expresso jeans. Zoek jij nog een lange broek voor de zomer? Kijk dan af en toe op deze pagina voor de nieuwste modellen zomerbroeken 2019, van een flared broek tot een broek met print en van een strakke broek tot een los vallende broek tot een legging stijl of een broek in scuba-stof, je vindt het bij Expresso.

Zomerse broeken: korte broeken voor de zomer
Een korte broek voor de zomer, dat klinkt toch heerlijk. In een korte broek voel je je gelijk zomers want je kan een korte broek natuurlijk alleen aan met lekker weer en dat is toch meestal in de zomer! Dus ga voor zo’n zomerse broek die kort is. Dit hoeft niet te betekenen een shorts of kort broekje, ook een 7/8 broek, een broek tot op de knie of een broek tot halverwege de kuit zijn al lekker zomers! Kies voor een linnen broek of een broek in een soepel vallend materiaal voor dat heerlijke zomerse flowy gevoel. Geniet van de zomer in je nieuwe zomerse damesbroek of zomerse pantalon of zomerse chino voor dames!