Broeken

61 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

61 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Broeken voor de winter

Dames die een winterbroek zoeken opgelet! Want Expresso heeft weer een selectie mooie broeken voor de winter ontworpen. Waar letten we op als we een broek maken voor dames? Het eerste is natuurlijk de pasvorm. Een broek moet mooi zitten bij de heupen, mooi bij de billen en natuurlijk mooi bij je taille. Daarom werken we bij Expresso elke dag aan een broek met goede pasvorm. Wat zeggen we, we streven naar een broek met perfecte pasvorm!

Winterse broeken

Wat voor broek heb jij nodig deze winter? Een warme damesbroek voor de winter is natuurlijk een must. Een broek in een dikkere winterstof is heerlijk. Wat dacht je van een dames jeans, een lekkere denim dus of een 5-pocket? Deze stijl je lekker met een warme wintertrui, zoals een coltrui, een cozy trui of een wollen trui. Ook een trui van een zacht materiaal stijl je mooi je op jouw winterbroek. Andere winterse broeken zijn een winterse pantalon, een winterse spijkerbroek en een winterbroek met ruitjes. Een zwarte broek, een bruine broek, deze winter zijn er donkere tinten in broeken, maar ook zie je veel broeken met prints. En niet te vergeten: broeken met een streep aan de zijkant zijn helemaal on trend, dit moet je echt hebben!

Broek voor de winter voor vrouwen

Jacquard is een printje dat we vaak zien bij de Expresso broeken voor de winter. Met een transparant tuniekblousje is zo’n broek harstikke leuk! Maar sowieso is een combi met blouse en broek altijd goed. Wat dacht je trouwens van de business broeken? Daar maak je makkelijk een pak van door er een blazertje op te doen. Genoeg opties voor broeken deze winter dus! Vergeet ook de luipaardprint broek niet voor een stijlvolle winter. Nieuw is de broek met flared pijpen! Een musthave voor winter 2018.