Blouses

11 artikel(en)

per pagina

Filters:

  1. Zwart Filter verwijderen
1 Filteren | Alles wissen

11 artikel(en)

per pagina

Een blouse voor de winter

De Expresso blouse, wie kent hem niet? Want een blouse van Expresso die hoort erbij. Deze winter verrassen we jou weer met een spannende selectie aan blouses. Nachtblauw is een trendkleur voor bloesjes, vooral uit het Tokyo Diaries thema. Bloemetjesprints en all-overprints op blouses zijn helemaal hip in winter 2018.

Een blouse voor naar je werk

Trendkleuren in de blouse zijn jadegroen en roestoranje, maar om jou een stijlvolle winter te bezorgen zijn er natuurlijk ook blouses in wit en blouses in zwart en blouses in navy. Je vindt op de business suit pagina vele combinatiemogelijkheden voor deze blouses, terwijl je op de website weer allemaal lookjes vindt met blouses.

Zakelijke blouse

Want het hangt natuurlijk van je werk af, of je een representatieve blouse moet dragen of op zoek moet naar een zakelijke blouse. Je kan er in ieder geval van op aan dat een lekker zittende blouse belangrijk is om je goed te voelen. Een blouse van goede kwaliteit is dan ook zeker wat je bij Expresso gaat vinden. Van overhemdblouse tot trendy blouse tot basic blouse, alles is op jouw lichaam gemaakt, want bij Expresso focussen we ons op optimaal comfort en stijl voor elke vrouw.

Een blouse voor vrije tijd

Een lange tuniekblouse is altijd lekker voor in je vrije tijd. Maar ook op een feest kom je mooi voor de dag in een langere blouse. Het kleedt vaak ook nog eens af. Maar geef toe, de meeste blouses die zijn zo leuk dat je zowel in je vrije tijd draagt, als naar je werk! Combineer je blouse gewoon steeds anders, de ene dag op een denim, de andere dag op een pantalon en je ziet er elke dag anders uit!