Blazers

14 artikel(en)

per pagina

Filters:

  1. 38 Filter verwijderen
1 Filteren | Alles wissen

14 artikel(en)

per pagina

Het is weer blazer weer!
Nieuw silhouet deze herfst: je blazer over een jurk. Wij zeggen: weer eens wat anders dan je blazer op een broek of op een rok. Maar je moet natuurlijk zelf weten hoe je je blazer draagt! Het hangt ook van het model af natuurlijk, een extra lange blazer draag je natuurlijk weer anders dan een kort blazertje en een opvallende blazer draag je als statement blazer, terwijl een effen blazer weer geschikt is als casual.

Het vrouwelijke colbert, alle ins and outs
Deze herfst hebben we linnen blazers. Want dit is herfst 2020 weer helemaal on trend. Kies voor een effen linnen blazer of wil je misschien wat met printje? Van blazers in lichte kleuren tot blazertjes die je lekker meeneemt voor als het koud is, je hebt keuze genoeg in damesblazers van Expresso dit seizoen. Kies voor een blazer met grafische print, een blazer met bijzondere knopen of een blazer met mooie afwerkingen en je zit helemaal goed. Wat voor mooie blazer kies jij? Laat het ons weten met #expressofashion en wie weet zie je jouw outfit terug online bij ons. Kies ook voor een bijpassende broek en maak van je blazer een power suit!

Colbert of blazer
Colbert of blazer, dat is eigenlijk geen vraag, want de termen worden door elkaar gebruikt. Toch wordt eigenlijk voor een vrouwelijk colbert meestal de term blazer gebruikt en noem je het bij mannen eigenlijk altijd colbert. Wat doet het ertoe, als het je maar de uitstraling geeft die je wilt! Hoe draag jij jouw blazer? Draag je blazer soms open en soms dicht en varieer met verschillende shirts en bloesjes eronder voor een afwisselende look.