Blazers

24 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

24 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Blazer time! Damesblazers voor de winter

Het is weer winter, dus tijd voor een blazer, dames! Wat voor een blazer is nou handig om de winter mee door te komen? Dat is een goede vraag, want voor iedereen is er een goede blazer! En het hangt er maar vanaf waar je hem voor aan wilt hebben. Want een zakelijke blazer is natuurlijk weer anders dan een sportief blazertje of een casual blazer.

Blazermode winter 2018: de trends in blazers

Lange blazers, korte blazers, blazers tot bijna op de knie, wat is nou een trendy blazer? Oftewel, aan welke blazer heb je deze winter nou echt wat? Dat is voor iedereen anders, want iedereen gaat voor een andere stijl blazertje. Expresso blazers zitten lekker door de stretch, dus dat is sowieso goed om te weten! En je ziet er altijd representatief uit in een Expresso blazer. Dat betekent goed gekleed en vol zelfvertrouwen naar je werk of een andere belangrijke happening.

Verschillende stijlen blazers

Waarschijnlijk heb je wel meerdere blazers: blazers om je blouses op te leuken, blazers voor over je shirts en blazers waar je een compleet pak mee maakt. Je denkt misschien dat je een blazer nodig hebt die precies past bij je broek, bijvoorbeeld door de blazer met zelfde print te dragen als je broek, maar het draait deze winter ook om mix en match.

Blazers met printjes en blazers om een pak mee te maken

De blazers die wij in de collectie hebben bij Expresso variëren van een blazer in kimonostijl, tot blazers met printjes waar je een pak van maakt of die je draagt op een jeans of pantalon. Luipaardprint blijft populair, maar er zijn ook blauwe blazers, zwarte blazers en basic blazers. Shiny blazers, glanzende blazers, en specialere blazers zijn er voor feestelijke gelegenheden. De ruitjesblazer wordt ook een grote hit! Welke blazer kies jij deze winter?

Zakelijke blazers voor vrouwen

Kijk ook eens bij de business suits voor nog meer blazers en colbertjes voor dames.