Blazers

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Scoor een nieuwe blazer

Dames opgelet! Herfstmode 2018 staat in het teken van de blazer. Niet echt natuurlijk, maar must-have blazer spelen wel een grote rol in het samenstellen van jouw nieuwe herfstgarderobe. Heb je nog blouses of t-shirts liggen die je een upgrade wilt geven? Draag een blazer eroverheen en je bent klaar. Misschien heb je al standaard in je systeem dat je elk seizoen ene nieuw blazertje wil, misschien koop je dit seizoen pas je eerste blazer. Hoe dan ook, van een Expresso blazer voor de herfst krijg je geen spijt!

Herfstmode 2018: dames blazers zijn hot

De lange blazer is het helemaal deze herfst! Als je door het Expresso magazine bladert dan kom je dus vele lange blazers tegen, van een lange blazer met print, een lange blazer in felle kleuren of een lange effen blazer. Als je dacht dat zwart de enige kleur was voor een colbert dan heb je het mis, want naast zwarte blazers variëren de kleuren van oranje tot groen tot grijs en roodtinten. Wissel deze blazers allemaal af voor elke keer weer een verrassende blazer look.

Heb jij al een blazer volgens de laatste herfstmode

Prints met bloemen en luipaardmotief versterken elkaar en de nieuwste style blazers staan niet alleen goed op een pantalon, maar ook op een denim of zelfs op een broek met printje. Je kan mix en matchen met prints en dessins op je blazer en broek, maar ook gaan voor een all-over print die terug komt op je blazer en je broek. Probeer ook eens een blazer met riempje of een blazer met contrasterende revers. In herfst 2018 kan het allemaal!