Blazers

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Expresso blazers voor de lente

Een lekkere blazer die goed zit vind je deze lente bij Expresso. Van lange blazers tot korte blazers, van printjes blazers tot effen blazers, kijk snel wat er voor jou bij zit. We beginnen de lente met roze blazers en blazers met streepjes. Wat we altijd hebben zijn natuurlijk de business blazers oftewel de zakelijk blazers, maar wat dit seizoen zo leuk is, is dat we een pakken special hebben met allemaal lente blazers.

Strak in pak of los in pak?

Hiermee kun je strak in pak, maar zeker ook los in pak, want we hebben ook toffe blazers met broeken als ensemble die lekker los zitten, want het hoeft allemaal niet zo strak met een blazer gestyled te worden, je kan ook lekker los in het pak met een flowy blazer op een flowy broek.

Vrouwen colbertjes oftewel blazers

Waarom zou je kiezen voor een blazer? Dit is misschien om er representatief uit te zien, want met een blazer kom je altijd stijlvol voor de dag. Tweede reden is de combinatiemogelijkheden van een blazer. Je kan er echt alle kanten mee op, van een blazer op een chino tot een lange blazer over een 5 pocket jeans, stijl je blazer zoals je wil. Dit seizoen maken we mooie pakken voor je, bijvoorbeeld een lichtgrijs pak of een pak met jungleprint, waarbij je makkelijk een statement maakt door dit vrouwenpak samen te dragen. Kijk dus goed bij de looks voor inspiratie en laat ons weten met #expressofashion hoe jij je lenteblazer draagt!

De trends in blazers voor lente 2019

De trends in blazers zijn duidelijk: lange blazers, korte blazers, blazers over een jurkje, blazers over een vest, blazers voor op je broek, jeans blazers of jasjes of lekker zomerse blazers voor die echt warme lentedagen.