Accessoires

40 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

40 artikel(en)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tassen, riemen en sjaals

Ja hoor, je staat voor je kledingkast en wilt iets nieuws aan, maar je kan even geen hele nieuwe outfit kopen. Wat doe je dan? Een leuke outfit die je al hebt opleuken met accessoires natuurlijk! Met een sjaaltje, shawl, sjaal, tas of riem blaas je jouw look makkelijk nieuw leven in! Shop dus snel een accessoire en upgrade je winterlook! Ga je voor een sjaal met print of een effen sjaal, een leren tas of een ander tasje met een printje zoals luipaard?

Hippe accessoires voor de winter

In de winter hebben we natuurlijk andere mode accessoires dan in het voorjaar. Want voor de koude dagen hebben we extra Expresso sjaals voor buiten, zodat je niet in de kou de deur uit hoeft. Maak dus snel je winterlook compleet met accessoires! Denk ook aan een dikke panty voor onder je rok en een riem om je broek op te leuken. Een 70 denier panty is zeker warm genoeg. Deze zwarte panty is er in 70 denier maar ook een 70 denier panty in framboosrood is van de partij deze winter. Voor we het vergeten: accessoires in lammy look zijn helemaal trendy deze winter.

Nieuw: expresso home accessoires

Leuk nieuwtje: 22 november komt ook de Expresso Home Collection online, waarin je nog andere leuke accessoires zult vinden zoals een lekkere warme sjaal en ook vind je hier een haarband en handschoenen, home sneakers en plaids voor in huis zelfs, dus home accessoires horen er ook bij! Want elk huis wordt leuker met de mooiste home accessoires. Daar vallen ook kussens onder! Je hoort er snel meer over en zult dan ook de Expresso giftbox met accessoires ontdekken.