actievoorwaarden

 

Actievoorwaarden koppelverkoop
De koppelverkoop start op maandag 11 december in alle Belgische Expresso Stores en op maandag 11 december op www.expressofashion.be. De koppelverkoop loopt t/m dinsdag 2 januari. Tijdens deze periode ontvang je 30% korting op geselecteerde items bij aankoop vanaf 2 stuks. We geven geen Loyalty Cardkorting en –tegoed op afgeprijsde items.


ACTIEVOORWAARDEN WIN €250 SHOPTEGOED

Er wordt elk kwartaal een winnares gekozen. Dit is een lopend proces en valt niet in een bepaalde actieperiode. Je maakt ieder kwartaal kans op €250 shoptegoed. Om kans te maken op deze prijs, moet je ingeschreven zijn met een geldig e-mailadres voor de nieuwsbrief van Expresso.

De winnares wordt per e-mail op de hoogte gebracht. Als de winnares niet binnen 30 dagen reageert, komt de prijs te vervallen. De €250 shoptegoed is met een kortingscode online te besteden op www.expressofashion.be

Het volledige bedrag dient in één keer besteed te worden en is te verzilveren op de gehele collectie. De extra kosten zijn voor de rekening van de winnares. Het shoptegoed is niet inwisselbaar voor contant geld.

Medewerkers (en hun familie) van Expresso Fashion zijn uitgesloten van deelname. Met je deelname ga je akkoord met het vermelden van je naam en foto op onze website en social media kanalen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.